ONLINE MARKETING BUREAU BOUWT MIJN WEBSITE

Ik was op zoek naar een online marketing bedrijf dat mij kon helpen bij het bouwen van mijn website, ik heb naar veel online marketing bureaus gekeken op internet, toen kwam ik bij de website van Online Infinity aan. Ik bekeek de diensten die zij verleende en ze deden dus ook aan het bouwen van websites. Hier was ik naar op zoek, dus ik bekeek even hoe zij dit deden, ik zag ook de websites die zij voor andere bedrijven hadden gemaakt en dat zag er echt super gaaf uit!

Ik was meteen enthousiast en ik wilde graag dat Online Infinity ook mijn website zou bouwen. Ik mailde Online Infinity over mijn website. We hebben een afspraak gemaakt en Online Infinity kwam lang bij mijn onderneming, dit kwam voor mij heel goed uit dus ik was erg blij dat dit mogelijk was.

Ze vertelde mij de voordelen van het bouwen van een maatwerk website:

Gecombineerd met andere online marketing diensten
Conversiegericht
Makkelijk om te gebruiken

Het contact met Online Infinity verliep altijd erg goed, ze hielden mij altijd op de hoogte van eventuele veranderingen of problemen, nadat mijn website klaar was boden ze mij ook aan om gebruik te maken van hun andere online marketing dienst webbeheer. Zo kunnen ze bij storingen of andere problemen altijd ondersteuning bieden.

Ik merkte dat Online Infinity echt de volle aandacht gaf aan mijn onderneming en hier was ik heel blij mee.

digital agency